Lecsós tanyasi kakascomb

Beküldte: NMI Heves Megyei Igazgatóságának Komatál Közössége

 

A kakascombokat pörköltalapra helyezve kezdjük főzni, és belekockázunk két  paprikát és egy paradicsomot is. Ízesítjük sóval, borssal és készre főzzük.

Mielőtt teljesen elkészülne, belekarikázunk további négy paprikát és három paradicsomot, picit cukrozzuk, és már csak addig főzzük, hogy a zöldség ress maradjon.

Köretként burgonyagaluskát tálalhatunk hozzá.

Erőspaprikával és paradicsommal díszítjük.

 

Jó étvágyat!

Szóljon hozzá!

Hozzávalók

  • 6 db kakascomb (alsó, felső vegyesen)
  • 6 paprika
  • 4 paradicsom
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 tk cukor
  • zsír
  • só, bors

Fotók