Tarhonyaleves

Beküldte: Békéscsaba-Jaminai Komatál Közösség

 

A leturmixolt hagymát az olajon aranyszínűre pirítjuk, majd hozzáadjuk a tarhonyát és együtt továbbpirítjuk.

A zöldségféléket is belekeverjük, majd rászórjuk a fűszerpaprikát, sózzuk. Felengedjük vízzel, ízesítjük, és készre főzzük.

 

Jó étvágyat!

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzávalók

  • 15 dkg tarhonya
  • 4 közepes burgonya
  • 2 sárgarépa
  • 2 petrezselyemgyökér + a zöldje
  • 3-4 kelbimbó
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • olívaolaj
  • só, köménymag, fűszerpaprika, ételízesítő (ízlés szerint)
  • 1,5 l víz

Fotók