Csirketorta

Beküldte: Szent Rita Baba-Mama Klub

 

A vékonyra vágott csirkemell szeleteket besózzuk, és lisztbe, majd villával felvert tojásba forgatjuk. Jénai tálba lerakjuk. Ha egy réteg kész, mehet rá bőségesen reszelt sajt (trappista, füstölt sajt keverve). Így rétegeljük, amíg el nem fogynak a szeletek.

A tetejét meglocsoljuk tejszínnel, majd ráhajtjuk a bacon csíkokat, és az előmelegített (180 fokos) sütőben egy-másfél óra alatt megsütjük.

 

Jó étvágyat!

 

 

Szóljon hozzá!

Hozzávalók

 

  • 25 dkg baconszalonna
  • 2 közepes csirkemellfilé
  • 2 dl 20%-os főzőtejszín
  • 2 tojás
  • 30 dkg sajt (füstölt és trappista vegyesen)
  • 5-6 evőkanál finomliszt

Fotók