Ananászos pulykamell

Beküldte: Csobánkai Fiatal Családok Komatál Közössége

 

A pulykamellszeleteket megsózom, borsozom, lisztbe mártom, és kevés olajon hirtelen megsütöm mindkét oldalán.


Tepsibe fektetem a hús felét, ananászkarikát helyezek rá, és befedem egy másik szelet hússal. Leöntöm 2 dl főzőtejszínnel, sajtot reszelek rá. 160 fokos sütőben kb. 20 percig fólia alatt sütöm, majd utána fólia nélkül még 5-10 percig pirítom a tetejét. (Krumplipürével tálalom.)

 

Jó étvágyat!

 

Szóljon hozzá!

Hozzávalók

 

  • 8 vékony szelet pulykamell
  • bors
  • 2 dl főzőtejszín
  • reszelt sajt
  • ananászkarikák

Fotók