just about every of who sells the best https://www.replicawatches.la has been given a fantastic watchmaking connotation. richardmillereplica.is is easy to operate and easy to read. https://www.watchesreplica.ru/ forum created command through workspace altar. top-quality https://www.tomfordreplica.ru in our wholesale and retail online store. satisfy the sleep and needs most of them. people today on earth may possibly be the quest for high quality https://balmainreplica.ru.

Receptbeküldés - Komatál Program

Receptbeküldés

Küldje be jól bevált receptjét a Komatál Program honlapjára!

Így ötleteket adhat többek között kisközösségeknek, akik az újdonsült édesanyát és annak családját kívánják ellátni tápláló finomságokkal, illetve rajtuk kívül szinte bárkinek, akinek szüksége van javaslatra a másnapi menü, vagy akár a család ünnepi étkezésének megtervezéséhez. 

A gyermekágyas kismamának nem is olyan régen még hat hétig hordták felváltva rokonok – „komák” a főtt ételt, a programban résztvevő közösségek pedig 12 napig vállalják ezt – így minél több és változatosabb ötletre van szükségünk.

Kedvenc ételreceptje, főzési praktikái megosztásával azt is elősegítheti, hogy a Kárpát-medencei gasztronómia – mely évszázados gyökerekkel rendelkezik – a jövő generációjának is fennmaradjon. És lehetőséget ad arra is a tudásmegosztás, hogy a fiatalabbak akár közösségekben, akár a családi tűzhelynél újragondolják, modern alapanyagok hozzáadásával továbbfejlesszék a régebbi ételeket; alkalmat adva újabb és újabb családi kedvenc ételsorok megalkotására, összekovácsoló erejű közös főzésekre – akár családi, akár baráti körben.

Ha megvan még dédnagymama féltve őrzött kockás füzete, vagy ha a családban van egy közös kedvenc, amihez szép emléke fűződik, ossza meg velünk! Hátha épp az a recept, vagy annak újragondolt változata alapozza meg egy fiatal magyar család új szokásait, összetartozását – a főzésen és az együtt elköltött étkezésen keresztül. Hiszen nemcsak az egyik legszebb szeretetnyelv a nekünk fontos személyek finomságokkal való táplálása, de ez fejezi ki talán a legőszintébb és legmélyebb módon a családról való gondoskodást is.

Segítse receptötletével a most induló Komatál Programban résztvevő közösségeket, hogy azok a komatál megtöltésével feleleveníthessenek akár már elfeledett főzési technikákat is, és hogy a XXI. század szülöttei ugyanúgy élvezhessék a nemzeti ízeket a komatálon keresztül, mint azt eleink tették.

Kattintson a „Receptbeküldés” szóra, és levelezőrendszerén keresztül máris küldheti kedvenc receptjét. Köszönjük, hogy hozzájárul gasztronómiai örökségünk gondozásához!