just about every of who sells the best https://www.replicawatches.la has been given a fantastic watchmaking connotation. richardmillereplica.is is easy to operate and easy to read. https://www.watchesreplica.ru/ forum created command through workspace altar. top-quality https://www.tomfordreplica.ru in our wholesale and retail online store. satisfy the sleep and needs most of them. people today on earth may possibly be the quest for high quality https://balmainreplica.ru.

Hogyan használjam? - Komatál Program

Hogyan használjam?

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége, a Népfőiskola Alapítvány és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete egy szép hagyományt, a komatálhoz kapcsolódó szokásokat szeretné feleleveníteni és ismét „divatba” hozni a családokat körülvevő közösségek körében egy hosszú távú közösségépítő folyamat során.

A közösségépítő folyamat első lépéseként az együttműködő szervezetek Kárpát-medencei összmagyarságot érintő alkotói pályázatot írtak ki a komatál hagyományának újraélesztése, népszerűsítése érdekében.

A pályázat hosszú távú célja, hogy megalapozza ennek a régi hagyománynak az újraélesztését, megteremtse annak tájegységekre jellemző egyedi eszközrendszerét, kellékeit, s emellett lehetőséget biztosítson a kézműveseknek a komatálak értékesítésére.
 
A Komatál Program honlapján elérhető tartalmak közül a legtöbbet az alkotók és a közösségek hozzák létre.
 
A KÖZÖSSÉG menüpontban lehetőség van a komatál közösséghez csatlakozni, s fotókkal, leírásokkal megosztani, hogy egy-egy helyi közösségnél hogyan történt a komatálátadás. Ehhez egy egyszerű regisztráció szükséges.

A WEBSHOPBAN a Komatál Program Kárpát-medencei alkotópályázaton részt vett alkotók minősített és kiállított alkotásait lehet megnézni, illetve megvásárolni. Az adatbázisba való kerüléshez az alkotónak szintén el kell végezni egy regisztrációt a webshop felületén. A regisztrációról az alkotó értesítést kap, majd a szerkesztők jóváhagyása után aktiváló e-mailt. E második e-mail után tudja ismertetőjét, alkotásait feltölteni a webshopba.
 
RECEPTEK menüpontunkba arra kaphat választ, hogy milyen egészséges és tápláló finomságok kerüljenek a komatálba. Itt lesz megtalálható az összes recept, amit azok a közösségek küldtek be, akik vállalták a gyermekágyas kismama és családja ellátást az első 12 napban.

A közösségeknek a recepteket a komatal@nmi.hu e-mail címre kell eljuttatniuk, mely ételleírásokat Prohászka Béla mesterszakács lektorálása után – a beküldött ételfotókkal együtt – a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársai töltenek fel a honlapra.
 
Jó böngészést kívánunk!