A székhelyváltozás érinti a komatáligénylések menetét december 20. és január 6. között

Közel másfél évvel ezelőtt, 2018. június 28-án több száz partnerünk jelenlétében mérföldkő jelentőségű eseményre került sor a magyarság kultúrájának szimbolikus helyszínén, a Lakitelek Népfőiskolán: ünnepélyes keretek között helyeztük el a Nemzeti Művelődési Intézet leendő székházának alapkövét, valamint azt az időkapszulát, amely a közösségi művelődés szellemiségéhez kapcsolódó értékeket tartalmazott.

Az eltelt tizennyolc hónap alatt először téglánként, majd szintenként öltött testet és formálódott a közművelődés országos szervezetének központi épülete, hogy 2020 tavaszától teljes pompájában és XXI. századi közösségi tereivel szolgálja a Kárpát-medencei közművelődés újabb évszázadait.

Az elkövetkező hetekben a Nemzeti Művelődési Intézet központi, budapesti irodái megkezdik az átköltözést az új székházba a Csalogány utcából.

A költözés nemcsak a központtal való kapcsolattartásban, hanem szervereink költözése miatt átmenetileg a 19 megyei igazgatóság elektronikus és telefonos ügyfélforgalmában is fennakadásokat okozhat. Így ebben az időszakban a komatal@nmi.hu e-mail cím sem működik.

A szervezet költözésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:
Székhely és levelezési cím változások 2020. január elsejétől:

Székhely:
NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.
6065 Lakitelek, Felsőalpár dűlő 3.

Levelezési cím 2019. december 14-e után:
NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.
6065 Lakitelek Pf. 53.

A szerverek költözése miatt 2019. december 21. és 2020. január 5. között informatikai rendszereink leállításra kerülnekEzekben a napokban munkatársaink sem e-mailben, sem vonalas telefonon nem lesznek elérhetőek, az átmeneti időszakban kizárólag a honlapon megadott mobiltelefonok működnek majd (https://nmi.hu/rolunk/munkatarsak/).
Tájékoztatjuk a kedves honlaplátogatókat, hogy a fenti időszakban küldött e-maileket sajnos utólag sem kapjuk meg, így kérjük, hogy elektronikus leveleiket az átállás megkezdése előtt, vagy január 5-e után küldjék meg részünkre. Tájékoztatjuk továbbá önöket, hogy a honlapon jelenleg elérhető – internet alapú – vonalas telefonszámaink véglegesen megszűnnek 2019. december 21-i dátummal.

A budapesti székhely – az időjárástól függően – 2020 januárjában szakaszosan költözik Lakitelekre, így kérjük, hogy 2020. január 5. és január 31-e között személyes látogatása előtt mindenképpen e-mailben vagy a szervezeti egységek vezetőinek mobiltelefonszámán lépjen velünk kapcsolatba.

Megértésüket tisztelettel köszönjük!

A közelgő ünnep jegyében áldott karácsonyt és sikeres, együttműködésekben, élményekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk.

Szóljon hozzá!